Servicios urbanos

Serveis urbans

Oferim a les empreses, el servei personalitzat de recollida de residus produïts a la indústria oferint la gestió més correcte segons el tipus de residus i el mercat i els transportem mitjançant vehicles que segueixen la normativa vigent.

Servicios industriales

Serveis industrials

Servei personalitzat de recollida de residus produïts a la indústria oferint la gestió més correcte segons el tipus de residus i el mercat i els transportem mitjançant vehicles que segueixen la normativa vigent.

Servei personalitzat de caracterització, condicionament , transport i gestió de residus perillosos o residus especials, tenint en compte la normativa vigent i buscant la gestió més assequible.

Tratamiento de residuos

Tractament de residus

Autoritzats per l’Agència de Residus de Catalunya per la gestió de residus no perillosos, com els residus de la construcció, la fusta, la txatarra, el cartró, el plàstic i residus assimilables a l’urbà.

Servicios de transporte

Serveis de transport

Oferim a les empreses el transport amb diferents mitjans, tant de residus, com de valoritzables o d’altres materials. Ho transportem mitjançant vehicles que segueixen la normativa vigent. Actuem en les zones del Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Occidental, Anoia i el Penedès. També es realitzen serveis personalitzats segons les necessitats del client.

Asesoramiento medio ambiental

Assessorament medi ambiental

Gràcies a l’equip de tècnics en medi-ambient, podem oferir assessorament i consultoria de capacitació, tràmits i altres termes relacionats amb el medi-ambient.

Contenidors

Oferim una àmplia gamma de contenidors per a la correcta eliminació dels residus generats en la indústrial.

 
Residus Cirera