El reciclatge de residus i la nostra planta de triatge

Un dels objectius prioritaris de Residus Cirera és conscienciar tot el possible sobre la importància del reciclatge. Albert Einstein va dir: “Donar exemple no és la principal manera d’influir sobre els altres; és l’única manera.”

El nostre propòsit és millorar el nostre treball, ja no sols com un aparador que doni exemple a la societat, sinó amb una sèrie d’accions pròpies i constants que protegeixin el medi ambient.

És a dir, ens dediquem a gestionar residus des de fa més de 40 anys, però, en què consisteix exactament la nostra comesa? L’explicació més transparent és aquesta: ens encarreguem de recollir i tractar els residus que es produeixen en la nostra societat des de diferents procedències: municipis, indústries, construccions, comerços…

Residus Cirera recull, transporta i tracta els excedents que produïm en societat amb l’objectiu de reciclar la màxima quantitat possible d’ells.

En l’actualitat, el reciclatge dels residus que es generen des de diferents sectors és un procés que implica una constant renovació de tecnologia i actualitzacions freqüents en els nostres processos de treball (conseqüència d’això és el reconeixement rebut quan el Ministeri d’Economia ens va atorgar el segell de Pime innovadora). A Residus Cirera creiem fermament que la sostenibilitat és clau per a conservar el nostre planeta. 


Per a reduir al màxim la quantitat de residus que acaben en l’abocador, comptem amb diversos recursos molt valuosos, com l’enginy humà i el bon fer del nostre equip. L’epicentre del nostre treball tractant residus està en la nostra Planta de Triatge i Recuperació de residus. En ella, tant la innovació tecnològica (en la qual es conjuminen el nostre tromel, cinta transportadora de residus, empacadora…) com el factor humà s’alien per a reaprofitar al màxim els residus que ens arriben des de procedències diferents per a reciclar la quantitat més gran de residus possibles.

En l’actualitat continuem pensant a millorar cada dia. Volem treballar de la millor manera possible, que és respectant el medi ambient a través del reciclatge. No importa quan estiguis llegint aquest article: continuarem optimitzant i actualitzant els nostres recursos per a aconseguir la millor gestió de residus que puguem oferir i movent cel i terra per convertir el residu en un recurs, pel futur de tots.